Dovezi stiintifice, matematice si logice care arata ca DUMNEZEU exista

 

 

Dovada 9 pentru existenta lui Dumnezeu

- Prezenta supranaturalului -

Daca Dumnezeu nu exista, nici supranaturalul nu exista. Si cu toate astea, observam foarte des ca supranaturalul exista! Sunt prea multe intamplari supranaturale relatate ca sa le poti ignora pe toate.
Sunt constient ca exista oameni escroci care inventeaza anumite intamplari si apoi pretind ca sunt supranaturale.
De asemenea, exista oameni care vad lucruri neobisnuite sau care au parte de intamplari ciudate, iar ei cred ca este ceva neobisnuit si care ulterior se dovedesc a fi lucruri explicabile si normale, insa asta nu poate fi o scuza pentru 100% din tot ce se intampla.
Exista cu certitudine evenimente si intamplari supranaturale pe care oamenii nu le pot explica. Lumea spirituala este, de fapt, foarte reala. Cu siguranta Duhul Sfant al lui Dumnezeu si spiritul demonic sunt foarte reale – vedem acest fel de activitate spirituala tot timpul in lume. 
Mai mult, nu se pot ignora nici vindecarile miraculoase care se petrec in jurul lumii.
Sunt de acord si ca exista o multime de vindecari  asa numite “miraculoase”, dar care nu sunt intocmai asa.
Dar ceea ce vreau sa spun este urmatorul lucru: exista nenumarate cazuri documentate de vindecari reale. Exista radiografii in raze X in care vezi tumori, apoi in urmatoarele radiografii, facute la scurt timp, nu mai exista nici urma de tumori !
In iunie 2006, in Filipine, a avut loc o conferinta a 500 de doctori din 26 de tari diferite care au prezentat dovezi clare de miracole medicale, vindecari ce sfideaza medicina si legile fizicii ! Aceste lucruri se intampla mereu oameni buni !
Si eu am experimentat o vindecare care nu putea sa vina decat din puterea miraculoasa a lui Dumnezeu.
Sa va spun pe scurt despre ce e vorba. Intr-o zi, in show-ul meu de la radio, il aveam invitat pe Dr. Michael Shormer, om de stiinta cu doctorat. El este ateist, directorul “Societatii Scepticilor “, una dintre cele mai mari organizatii ateiste in America. Dezbateam impreuna existenta  lui Dumnezeu.
Ii spuneam ca Dumnezeu este real, iar el imi spunea ca nu exista supranaturalul. Asa ca, i-am dat un exemplu despre vindecarea mea personala. Cand aveam 23 ani eram prieten cu fata care acum este sotia mea si intr-o seara, ne uitam la televizor. In timpul asta, ea a aflat despre mine un lucru personal care nu il stia pana atunci. Despre ce este vorba ?
Eu toata viata mea am avut batai de inima extrem de neregulate. Este adevarat ca unii oameni au din cand in cand batai neregulate, insa la mine bataile inimii au fost neregulate intotdeauna, inima mea nu batuse niciodata normal.
Erau atat de neregulate, incat efectiv, sunau ceva de genul acesta: “bum, bururum, buuum, bu-bum!”
Complet aiurea, fara nici un ritm, asa batea inima mea 24 ore pe zi , 7 zile din 7 ! Aveam 23 ani, stateam pe canapea  cu prietena mea si ea isi pune capul pe pieptul meu si exclama: “Ce se intampla cu inima ta?”
Am intrebat-o: “Ce vrei sa spui?” Si ea spune: “Asculta, nu are nici un ritm, bate total neregulat!”. I-am raspuns ca asa era de cand ma stiam. Ea a spus: “Nu stiam asta despre tine”. M-a intrebat apoi daca este periculos. I-am spus ca habar n-aveam, nu ma durea pieptul, deci nu m-am gandit prea mult la asta. Ne-am uitat din nou la televizor si ea si-a pus din nou capul pe pieptul meu. Peste vreo 30 secunde ea mi-a spus: “Ia-ti pulsul acum.” Mi-am luat pulsul si pentru prima oara in viata mea, am simtit un puls regulat ! Suna asa: “bu-bum, bu-bum, bu-bum”. Nu mi-a venit sa cred ! Am intrebat: “Ce s-a intamplat?”
Ea mi-a raspuns: “M-am rugat la Iisus sa-ti vindece inima si El a facut-o!”
Asta se intampla acum 23 de ani si pana in ziua de azi n-am mai avut niciodata puls neregulat. Inima mea a inceput sa bata regulat chiar din acel moment !
Si-mi aduc aminte cand am explicat asta doctorului Shormer in timpul show-ului meu, l-am intrebat:
“Care credeti ca sunt sansele ca inima mea sa se fi vindecat, sa fi inceput sa bata regulat chiar in acel moment, de la sine? Cum explicati asta?”.
El mi-a raspuns: “Cateodata lucrurile se aranjeaza de la sine, iar inima se poate corecta singura cum de altfel cred ca s-a intamplat in cazul dumneavoastra.”
Am spus atunci: “Stati un pic, Dvs. vreti sa spuneti ca dupa 23 de ani de batai neregulate, inima mea, printr-o "pura coincidenta", s-a reglat singura in acele 30 de secunde cand prietena mea s-a rugat la Iisus sa-mi vindece inima, fara ca eu sa stiu?!” Pentru ca asa si este, eu nu stiam ca ea se ruga ca Dumnezeu sa-mi vindece inima. Si-am mai spus: “Spuneti dumneavoastra: este logic sa gandim ca vindecarea s-a petrecut chiar in acele 30 de secunde, dintr-o simpla coincidenta? "
Bineinteles ca n-a avut nici un raspuns...
Si un alt tip de supranatural pe care vreau sa-l amintesc este multitudinea de vieti schimbate pe care le intalnim in jurul lumii azi. Sunt nenumarate cazuri de criminali care au pierdut ura impotriva oamenilor, care dau dovada de mila si compasiune. Acesti monstri care au infaptuit acte de o cruzime inimaginabila, adevarate acte demonice, il cunosc pe Dumnezeu, il accepta in mod sincer si autentic pe Iisus Hristos ca Mantuitor si vietile lor sunt transformate. Si in Biblie exista personaje celebre cum ar fi Sfantul Apostol Pavel, care in trecutul lui fusese un adevarat tortionar al crestinilor si care acum il are pe Dumnezeu in inima si raspandeste Evanghelia, devenind unul din cei mai importanti apostoli ai lui Hristos, omul care a scris cea mai mare parte a Noului Testament ! Aceste cazuri exista peste tot !